Torna el cicle de Xerrades d'estiu de Térmens

16/07/2021

Ahir al vespre es va tornar a iniciar el Cicle de Xerrades d’estiu, després de no poder-ho fer al 2020 per culpa de la pandemia. En la 1ª entrega la directora de l'Arxiu Comarcal de la Noguera, Maite Pedrol; i l'historiador Gerard Costa ens han explicat el projecte "La recuperació del passat a través de la memòria oral de Térmens”, que consistirà a fer una gravació a la gent gran de la vila, perquè a través dels testimonis dels veïns i veïnes de la vila, poder deixar petjada de la història de Térmens. 

Durant les properes setmanes seguirem amb més conferències: el dijous 22 de juliol a les 21:30 en visita l’escriptora Teresa Ibars per explicar-nos el seu llibre “Atles de l’Oblit”. El dijous 29 de juliol, el termení Arnau Barios i Xènia Dyakonova en parlaran de la traducció que han fet del rus a la nostra llengua de “Puixkin i l’Eugeni Oneguin”. Totes elles es fan a la Sala d’Actes de l’Ajuntament.

I finalment, el 28 d’agost, farem una tarda de poesia i música amb “Les Certeses” amb la intervenció de la seva l’autora, Helena Rufat, a més de rapsodes i músics de Térmens, i es farà a les 20h al Centre Cultural sant Joan de Térmens.

Infolleida