Torna el Festival Marrameu de Torrelameu

12/05/2022

Del 3 al 5 de juny els contacontes i els espectacles de carrer prendran Torrelameu

Tretze companyies amb un total de 17 espectacles, especialment del territori lleidatà, i de totes les disciplines: teatre, dansa, titelles, circ i contes, prendran part en la sisena edició del Festival Marrameu de contes i espectacles de carrer del municipi de Torrelameu, que se celebrarà del 3 al 5 de juny i continua fent una aposta clara per propostes dirigides a petits d’entre 1 i 5 anys. Alternarà activitats gratuïtes amb altres de pagament i les entrades sortiran a la venda a partir del dilluns 16 de maig. Entre les companyies que participaran en el Festival Marrameu, quatre són de Lleida: La Màxima-Fundació Ilersis, Festuc Teatre, Aula de Teatre i 4 Contes.

La resta venen de Barcelona, Labú Teatre; el Vallès Occidental, De Paper; l’Anoia, Farrés Brothers; el Vallès Oriental, CircLos; el Maresme, Txema; Mallorca, Canciones para Matilda; Múrcia, Periferia Teatro, i Astúries, La Mano Jueves. Aquesta edició comptarà amb 5 emplaçaments repartits pel poble per seguir les actuacions i les activitats paral·leles com el Sorral, les zones de jocs o les parades que es duran a terme durant tot el dia. El festival començarà el divendres 3 de juny a les 12 h, amb un debat a càrrec del professor de tècniques d’actuació teatral de l’Aula de Teatre Jaume Belló, en el qual es parlarà de l’accessibilitat universal.

A la tarda, a les 17 h, la companyia La Màxima-Fundació Ilersis interpretarà la primera funció del festival, La Rateta, a l’espai La Sala.

SEGRE.COM