Torna el joc de l’Harpieta

25/05/2022

El Museu de la Noguera, amb la col·laboració dels comerciants del centre històric de Balaguer, han tornat a organitzar el Joc de l’Harpieta, un joc infantil que s’organitza en el marc de la Festa Medieval Harpia, que donarà el tret de sortida divendres. Amb aquest joc es pretén, també, donar a conèixer el fons del Museu de la Noguera 

En el marc de la Festa Medieval Harpia de Balaguer, el Museu de la Noguera, amb la col·laboració dels comerciants del centre històric, organitzen el Joc de l’Harpieta, un joc infantil que consisteix en trobar objectes del museu distribuïts per diferents aparadors de les botigues del centre històric. 

 

Entre les peces que els infants han de trobar, que són un total de deu, s’hi troben objectes quotidians del segle XIX i XX, una manera, doncs, de donar a conèixer el fons del Museu. 

 

Així, amb aquest joc, Balaguer comença a vestir-se de medieval encarant el cap de setmana quan seran els plats forts de l’Harpia, amb una àmplia varietat d’activitats com concerts, balls, gastronomia, taller, i recreacions, entre d’altres.

Ariadna Sanchez Ber