Torrelameu amplia l’escola

19/01/2022

L’ajuntament de Torrelameu està duent a terme l’ampliació de l’escola de la vila, una mesura molt necessària per tal de poder donar cabuda als prop de cinquanta alumnes que actualment cursen en aquesta vila. Des del municipi es mostren molt satisfets d’aquesta ampliació, un fet que no es podien imaginar fa tot just deu anys quan van reobrir l’escola després d’uns anys tancada 

L’augment d’infants en els darrers anys a l’escola de Torrelameu, han portat al consistori de la vila a trobar-se amb la necessitat d’ampliar l’edifici, que no estava preparat per acollir els prop de cinquanta alumnes que actualment cursen en aquesta escola. 

 

De fet, i per tal de poder donar cabuda a tots els alumnes, actualment es troben repartits entre dos edificis, un fet que es podrà evitar quan l’ampliació de l’escola hagi finalitzat, que es preveu que sigui per al proper curs escolar. 

 

Des de la vila valoren molt positivament l’ampliació de l’escola, un fet que fa tot just deu anys no es podien imaginar quan van reobrir l’escola després d’uns anys tancada. 

Ariadna Sanchez Ber