Torrelameu celebra la 8a Fira de la República Catalana

03/03/2023

Tindrà lloc el dissabte 11 de març, amb una cinquantena de parades independentistes i de productes de proximitat, i la presència d’Empar Moliner i Jordi Pesarrodona, entre d’altres

El municipi de Torrelameu organitza el dissabte 11 de març la vuitena edició de la Fira de la República Catalana, que serà inaugurada per la periodista i escriptora Empar Moliner.

 

Moliner va rebre l’any 2022 el Premi de les Lletres Catalanes per la seva obra ‘Benvolguda’. A més, ja havia estat guardonada, anteriorment, amb el Premis Mercè Rodoreda de contes i narracions per ‘Tot això no ho faig perquè tinc molta por’ (2015), i el Premi Josep Pla de narrativa, per ‘Feli, esthéticienne’ (2000).

 

La inauguració oficial es farà a les 17.00 hores, tot i que la cinquantena de parades independentistes i de productes de proximitat que hi seran presents ja estaran obertes des de les 12.00 hores.

 

El programa de la fira es completa a l’actuació de Lo Pau de Ponts, a les 20.00 hores’; el tradicional l’enlairament de ‘Fanalets per la Llibertat’, que enguany apadrinarà el fins fa poques setmanes vicepresident de l’Assemblea Catalana, Jordi Pesarrodona (20.30 hores), i finalitzarà amb un espectacle de màgia a càrrec del Mag Lari (22.00 hores).

 

La fira està organitzada per l’Ajuntament de Torrelameu; l’Associació Cultural Lo Garrameu; l’Assemblea Nacional Catalana; l’Associació Catalana pels Drets Civils; Òmnium Cultural, i el CDR Torrelameu.

Infolleida