Torrons i Mel Alemany incorpora la figura del “guaita”

05/11/2020

Torrons i Mel Alemanya ha estat la primera empresa en incorporar la figura del “guaita”, una fòrmula ideada per la firma d’Almacelles Marta Quintana Gestoria Alimentaria que permet als mateixos treballadors, de manera voluntària, supervisar que es compleix la nova normativa sanitària que marca la Covid-19

Coincidint amb l’inici de la campanya del torró, Torrons i Mel Alemany ha implantat la figura del “guaita”. Es tracta d’una fórmula que permet que siguin els mateixos treballadors els responsables de garantir la seguretat alimentària a través d’una iniciativa a la qual hi participen voluntàriament i que es centra en vetllar perquè tot l’equip compleixi la nova normativa sanitària que marca la Covid-19. 

 

Així doncs i mitjançant aquest nova fòrmula, ideada per la firma d’Almacelles Marta Quintana Gestoria Alimentaria, el “guaita” té com a encàrrec supervisar totes les tasques previstes per la normativa i notificar-les a través del mòbil. 

 

D’aquesta manera, cada setmana, i de manera voluntària, un treballador de l’empresa és l’encarregat de vetllar perquè es compleixin tots els protocols per garantir la normativa sanitària i, alhora, la seguretat alimentària. A més a més, es premia al treballador que vol assumir aquesta tasca amb un dia de festa.

Ariadna Sánchez