Torrons i Mel Alemany, la marca de l’Estat espanyol amb més productes premiats als ‘Great Taste Awards 2022’

02/08/2022

La companyia familiar d’Os de Balaguer, que ha obtingut enguany nou estrelles per vuit productes, es converteix en l’empresa estatal més guardonada des de l’any 2014 del certamen internacional, que se celebra anualment al Regne Unit a partir d’un tast a cegues d’un jurat format per experts mundials de la gastronomia

L’empresa familiar d’Os de Balaguer Torrons i Mel Alemany ha sigut la marca de l’Estat espanyol amb més guardons en l’edició 2022 dels premis internacionals ‘Great Taste Awards’, fets públics ahir a Londres, i considerats els Oscar de l’alimentació gourmet. Alemany ha obtingut nou estrelles per vuit dels seus productes de torró i mel, convertint-se també en l’empresa estatal més premiada des de l’any 2014. Des de llavors, la companyia ha rebut 51 estrelles i 37 productes.
 
Alemany ha assolit un altre rècord enguany, ja que ha tingut vuit productes seleccionats pel jurat dels Great Taste Awards, la xifra més alta de totes les seves participacions. Entre aquests productes, en destaca la Mel Lavanda, amb dues estrelles. La resta de productes reconeguts, com el Torró tou, el Vinagre de poma amb mel de Lavanda, la Mel Romaní, la Mel de Romaní crema, la Mel amb suc de Llimona, la Mel amb Pròpolis Vermell i la Crema d’avellana amb mel, n’han rebut una estrella.

L’any 2020, Torrons i Mel Alemany va ser l’empresa productora de l’Estat espanyol que va acumular més guardons, tal com va passar el 2017 i el 2019 (el 2018 va obtenir la segona posició), mantenint-se sempre en una posició ‘top’ d’aquests guardons internacionals.
Infolleida. FOTO: Alemany