Tot a punt per la 3a Fira de Comerç de Proximitat de Camarasa

La 3ª edició de la Fira del Comerç de Proximitat de Camarasa es celebrarà el proper 14 d'agost, i, a més d’una vintena de parades, inclourà un correfoc, una sessió informativa sobre les pintures de Serrasanta, una sessió gratuïta de country, música i degustacions.

Organitzada per l’Ajuntament de Camarasa amb el suport de la Diputació de Lleida i del Consell Comarcal de la Noguera, la Fira està concebuda com un element dinamitzador del territori i dels productors i els productes de proximitat. El tret diferencial de la fira rau en el fet que és nocturna, una circumstància que permet donar cabuda a alguns elements poc habituals, com ara la música, els diables o les degustacions.

L’activitat s’iniciarà a les 9 del vespre amb l’obertura de les parades, un total d’una vintena, tot i que la inauguració oficial anirà a càrrec dels Diables i Bèsties Feréstegues de Balaguer amb un correfoc pels carrers de Camarasa que acabarà amb un castell de foc. A més de les parades, la vetllada també inclourà una sessió informativa sobre les pintures de Serrasanta de l’església de Camarasa, a càrrec de Dolors Domingo, així com una sessió gratuïta de country amb Montse Moscardó. També cal destacar que durant la fira hi haurà servei de tapes i begudes a càrrec de diferents establiments del poble, i que es comptarà amb la música de la Banda Grace a la plaça de l’Església, que és una de les novetats d’enguany.
Joan Llompart