Transport a la demanda de Camarasa a Balaguer per la petició veïnal

03/09/2019

El servei de taxi a la demanda entre Camarasa i Balaguer es va estrenar ahir amb cinc parades (Camarasa, Sant Llorenç de Montgai, Gerb, Balaguer-Estació d’Autobusos i Balaguer-Estació de Tren) i tres horaris al dia (9.30, 14.07 i 20.27). Els usuaris ho han de sol·licitar trucant al 900 106 848 el dia abans i indicant l’hora, origen i destinació, el nom de l’usuari i el nombre de persones que viatjaran.

El servei funciona de dilluns a divendres i té un cost d’1,50 euros. A més, si fos necessari el servei de forma habitual es pot sol·licitar els divendres per a tota la setmana següent. La parada del servei es farà a la marquesina ubicada a la C-13. A partir del dia 12 de setembre, també es podrà utilitzar el servei escolar amb sortida des de Camarasa a les 7.40 hores i de Balaguer a les 14.35 hores.

L’alcaldessa, Elisabet Lizaso, va destacar que aquest servei ha estat molt reivindicat pels veïns, especialment per la gent gran.

A les comarques de Lleida hi ha actualment 129 serveis a la demanda, segons assenyala el departament de Territori i Sostenibilitat, que va assegurar que actualment no hi ha més peticions a Lleida.

SEGRE.COM