Tret de sortida a la campanya “Dents fortes i sanes”

12/03/2018

La campanya “Dents fortes i sanes”, a la que s’ha adherit l’Ajuntament de Balaguer i que compta amb la col•laboració de la Clínica Dental Balaguer, es centra en potenciar la raspallada dental com a mesura clau per a la prevenció de la càries i està destinada als escolars de primer de primària

Els escolars de primer de primària dels centres educatius de Balaguer són els escollits per participar a la campanya “Dents fortes i sanes”, una campanya bucodental de l’Agència de Salut Pública de Catalunya a la que s’ha adherit l’Ajuntament de Balaguer. Aquesta es centra a potenciar la raspallada dental com a mesura clau per a la prevenció de la càries.

 

Durant la campanya, als alumnes se’ls subministra un estoig d’higiene dental que conté un raspall i un tub de pasta de dents, i, a més a més, un document amb les explicacions d’un bon raspallat amb un joc educatiu de papiroflèxia.

 

La campanya s’uneix a la ja prevista al Pla Municipal de Dinàmica Educativa que es fa cada any amb la col·laboració de la Clínica Dental Balaguer.

Ariadna Sánchez