Tret de sortida a Montgai Màgic amb la màgia escolar

30/09/2021

Com ja és tradició, Montgai ha donat el tret de sortida a la Fira de la Màgia al carrer amb la jornada de màgia escolar, que ha comptat amb la participació d’uns 250 alumnes. El certamen, que s’allargarà fins diumenge, comptarà amb una setantena de funcions en dotze espais diferents 

La màgia i la il·lusió han tornat a omplir Montgai en la primera jornada de la 13ª edició de Montgai Màgic. Així, la màgia escolar, amb uns 250 alumnes, ha estat el primer plat d’aquesta fira, una jornada consolidada que, juntament amb la màgia solidària, que tindrà lloc demà divendres, pretén fer arribar la màgia a tots els públics. 

 

Així, després d’aquestes dues jornades i durant tot el cap de setmana, la Fira de la màgia al carrer comptarà amb la participació de 47 mags de tot el territori espanyol i d’altres països, com Alemanya o Costa Rica, que oferiran més de setanta funcions en dotze espais diferents. 

 

Tots els espectacles es celebraran a l’aire lliure, excepte uns quants que se celebraran a la Sala Ateneu. Paral·lelament, hi haurà un mercat de productes artesans amb una vintena d’expositors i atraccions per als més petits.

Ariadna Sanchez Ber