Tvitec mostra el seu pla estratègic a la Taula per a l’ocupació i la reindustrialització de la Noguera

23/09/2022

La firma Tvitec, encarregats de la compra de l'empresa Circusa, després del procés concursal al que es va portar, ha presentat, aquest divendres, el seu pla estratègic en el marc de la Taula per a l’ocupació i la reindustrialització de la Noguera. Així, dels 125 treballadors que Tvitec mantindrà, actualment ja n’hi ha una seixantena treballant i, la resta, es preveu que ho facin abans que acabi l’any 

El passat mes de febrer, i davant el procés concursal que va iniciar l’empresa Cricursa, amb prop de 200 treballadors a les plantes de la Sentiu de Sió i Balaguer, es va constituir la Taula per a l’ocupació i la reindustrialització de la Noguera. Aquest divendres, i per tal que els responsables de la firma Tvitec, encarregats de la compra de la cristallera, expliquessin el seu projecte empresarial, s’han tornat a reunir al Consell Comarcal de la Noguera. 

 

Així, dels 125 treballadors que Tvitec conserva, actualment ja són més d’una seixantena els que treballen i, en els propers mesos, s’hi introduiran la resta. A més a més, des de l’empresa asseguren que el nombre de projectes en què es treballaran portaran, provablement, a la contractació de més personal. 

 

Cal recordar que Cricursa, que comptava amb tres plantes, va entrar en concurs de creditors el desembre de l’any passat després d’acumular un deute d’uns seixanta milions d’euros.

Ariadna Sanchez Ber