Una col·lisió entre dos turismes deixa 7 ferits a Ponts

24/02/2023

Set persones van resultar ferides ahir en una col·lisió entre dos vehicles a la carretera C-1412A a Ponts, a la Noguera. Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 13.15 hores. Segons el Servei Català de Trànsit, set persones van resultar ferides de caràcter lleu a causa d’aquest accident, de les quals cinc van ser evacuades a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida i les altres dos, al d’Igualada.

Fins al lloc es van activar diverses patrulles dels Mossos, cinc dotacions dels Bombers, tres unitats del SEM i el metge del CAP de Ponts. Per una altra banda, els Mossos van denunciar penalment divendres passat un conductor de 85 anys per posar en perill una parella de ciclistes en un avançament a la carretera C-16 a Castelló de Farfanya. Els ciclistes circulaven en un tram recte quan un vehicle va avançar un altre turisme i va ocupar el carril pel qual circulaven els ciclistes.

El vehicle va passar a pocs centímetres i a alta velocitat. La maniobra va poder ser gravada per la càmera dels ciclistes. Finalment, els Mossos d’Esquadra van poder identificar el conductor, que va quedar denunciat per conducció temerària.

SEGRE.COM