Una revetlla de Sant Joan per a tothom

31/05/2023

Aquest dimarts s’ha presentat la programació per a la celebració de la revetlla de sant Joan, el proper 23 de juny. A la presentació hi ha assistit els diferents col·lectius que conjuntament amb l’Àrea de Joventut de la Paeria, organitzen els actes previstos per celebrar el solstici d’estiu, com són els Diables Bèsties Feréstegues, els Bastoners, el Club Ciclista, i l’Associació Joves BLG.

Els actes de la revetlla començaran el dijous a les 18 h de la tarda amb una festa Holi, seguida d’un bany d’escuma a la plaça del Morter. L’endemà dia de la revetlla a les 19 h el Club Ciclista Balaguer portarà la Flama del Canigó al parc de la Transsegre. A les 22 h es farà la lectura del manifest a càrrec del Ball de Bastons del casal Pere III, i després la cantada d’havaneres amb el grup Cavall Bernat.

Durant l’espectacle s’oferirà als assistents coca de sant Joan i rom cremat.

A les 23 h es farà la concentració de la Rua de Llum i Foc, a càrrec dels Diables Bèsties Feréstegues de Balaguer i la companyia Saltimbankis de Bellvís. El recorregut de la rua començarà al Portal del Gel, baixarà el carrer de la Botera, travessarà la plaça del Mercadal, baixarà el passatge Gaspar de Portolà i es dirigirà cap a la passarel·la Nova. Tot seguit creuarà el riu cap a la plaça del Morter i finalment el recorregut acabarà al parc de la Transsegre.

Seguidament es farà l’encesa de la foguera i començarà l’espectacle de pirotècnia i música.

Un mica després de mitjanit començaran els concerts de la mà del grup de versions Abba Gold Tour, al que seguiran els DJ’s Gaby Gómez, Ona Giner i Anthony Godfather, fins a altes hores de la matinada.

 

Més informació a joventut.balaguer.cat         

Infolleida