Uns 900 atletes participaran en la 31a Cursa de la Diada de Térmens

08/09/2017

El pròxim dilluns, 11 de setembre, uns 900 atletes participaran en la 31a Cursa de la Diada de Térmens, una festa atlètica que dóna el tret de sortida a la nova temporada per a molts corredors. Com cada any, la cursa té un format familiar, festiu i solidari amb l'Associació Espanyola Contra el Càncer, AFANOC i l'Associació de Diabètics de Catalunya.

Amb sortida a la Plaça Catalunya a partir de les 9.30 hores, els adults podran córrer en la Cursa de 10 km o caminar en la 15a Caminada Nòrdic Walking i els més petits poden participar en les curses infantils de promoció.

Com ja és tradició, enguany tindrà lloc la 13a edició del Campionat de Policies i Bombers Terres de Ponent, per homenatjar als serveis d'emergència.

Cal recordar que la cursa, com s'ha fet els darrers cinc anys, es podrà veure en directe per Streaming.

 

Com a novetat, enguany s'ha creat la categoria EKIDEN, la cursa de 10 km amb relleu per parelles. La sortida i recorregut serà el mateix que la Cursa de 10 km amb sortida a la Plaça Catalunya a les 9.30 hores. S'utilitzarà un mateix xip pel cronometratge, que portaran el primer i segon rellevista. El relleu es farà al punt quilomètric 5,3 a la Plaça Manel Bertrand, a 150 metres de la sortida.

L'altra novetat de l'edició d'enguany és que la sortida de la Cursa de 10 km es farà amb so i llum. El so és l'habitual en totes les curses atlètiques, però l'organització vol ser sensible a la problemàtica que tenen les persones amb minusvàlua auditiva i, per això, la sortida també es donarà amb senyal de llum.

Infolleida