Ús de cadenes per accedir a les estacions de tren de Vilanova de la Sal i Santa Linya 

12/01/2021

Tot i les tasques realitzades durant les últimes hores per tornar a la normalitat després del pas del temporal Filomena, les baixes temperatures han comportat la formació de plaques de gel a la via pública. El gruix de neu acumulat, comporta, també, l’ús obligatori de cadenes per accedir a les estacions de tren de Vilanova de la Sal i Santa Linya 

Després del pas del temporal Filomena, la majoria de municipis de Lleida van treballar ahir per anar recuperant la normalitat al més aviat possible i garantir la seguretat i atenció dels veïns. Tot i això, els gruixos de neu acumlats en alguns punts i les baixes temperatures durant la nit han provocat la formació de plaques de gel a la via pública. Aquest fet comporta dificultat en algunes vies, com és el cas dels accessos a les estacions de tren de Vilanova de la Sal i Santa Linya on només s’hi pot accedir utilitzant cadenes. 

 

Així doncs, diferents nuclis s’han vist obligats a tornar a desplegar mitjans per retirar la neu que encara quedava en alguns dels accessos, repartint potassa entre els veïns i també treballant amb maquinària per netejar els carrers i escampar sal en determinats punts com l’entrada a les escoles.

 
Ariadna Sánchez