“Vallverdú en dibuix”, nova exposició a Castell del Remei

04/11/2021

Castell del Remei acull l’exposició “Vallverdú en dibuix”, una mostra que compta amb un total de 55 obres dibuixades per l’escriptor balaguerí Josep Vallverdú que mostren el sentit de l’humor però també el pensament de temes d’actualitat del polifacètic creador

Un total de 55 obres dibuixades i acolorides per l’escriptor balaguerí Josep Vallverdú integren l’exposició “Vallverdú en dibuix”, una mostra que, des d’aquest mes acull el celler Castell del Remei. Es tracta d’il·lustracions realitzades durant la pandèmia amb un punt humorístic que compten, en molts casos, amb un missatge en text aparentment ingenu però amb molt enginy. 

 

Així, la mostra, que romandrà a Castell del Remei fins el 31 de desembre, permet conèixer el sentit de l’humor però també el pensament de temes d’actualitat, del polifacètic creador que és Vallverdú. 

 

D’altra banda, i també com a mostra de l’aposta del celler per les diferents expressions culturals, Castell del Remei acull, també, l’exposició d’escultures “Seixanta-nou+1”, de l’artista Ramon Teixidó.

Ariadna Sanchez Ber