Vi i jazz contra el lupus al Castell del Remei

21/11/2022

La Fundació Catalana de Lupus organitza un esdeveniment que marida vi i jazz per a la captació de recursos per a la investigació científica de la malaltia que se celebrarà el dissabte, dia 26 de novembre, a la sala Lucilla Atilia del celler, amb la col·laboració de la Fundació Castell del Remei i del Banco Mediolanum.

L’acte, que tindrà inici a les 17.30 hores i s’emmarca en la iniciativa Semana Solidaria Mediolanum, consisteix en una visita guiada al celler centenari per part del vinyater Tomàs Cusiné, un concert de jazz a càrrec de Clara Luna (veu), Xavi Maureta (bateria) i Abel Boquera (teclat), i la degustació de vins del celler Castell del Remei i de productes de proximitat.

Les entrades solidàries es poden adquirir mitjançant el web www.migranodearena.org i parteixen d’una aportació mínima de 50 euros.

El lupus és una greu malaltia autoimmune, sistèmica i, de moment, incurable, raó per la qual la Fundació Castell del Remei dedica altres iniciatives solidàries a la Fundació Catalana de Lupus com el Circuit del Vi que organitza les caminades i curses Nocturna Castell del Remei i Entre Vinyes del Celler Tomàs Cusiné.

Infolleida