Vilanova de Meià aprova la construcció d’un pavelló polivalent 

15/09/2020

El nou equipament, molt necessari al municipi, acollirà diferents activitats tant esportives, com culturals o de lleure. També servirà per celebrar-hi la centenària Fira de la Perdiu, suspesa enguany en motiu de la Covid-19

L’ajuntament de Vilanova de Meià ha aprovat el projecte per la construcció del pavelló polivalent de la població. El pavelló, molt necessari al municipi, ja que fins al moment només es disposa d’una sala al Casal Social, acollirà diferents activitats tant esportives, de lleure o culturals. 

 

El nou equipament preveu una inversió de més de 300.000 euros i l’ajuntament abordarà una primera fase valorada en un total de 100.000 euros, que es finançarà amb ajuts de la Diputació de Lleida. Una vegada aprovat el projecte, el consistori preveu licitar aquesta primera fase en breu. 

 

Així doncs, aquest nou equipament permetrà al municipi seguir celebrant la centenària Fira de la Perdiu encara que les condicions climatològiques siguin adverses. Tot i això, enguany no es preveu celebrar el certamen a causa de la Covid-19.

Ariadna Sánchez