Xerrada-col·loqui amb Elisenda Roca a la Biblioteca d'Artesa de Segre

02/12/2019

El divendres 29 de novembre a la Biblioteca Joan Maluquer i Viladot es va fer una xerrada-col·loqui amb Elisenda Roca, periodista i presentadora de televisió i la filla del Joan Roca i la Dolors Palet molt vinculats al Grup de Teatre d’Artesa.

Va estudiar Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona, ha estat vicedegana del Col·legi de Periodistes de Catalunya, dirigeix la productora d'audiovisuals Paraula i va formar part del jurat del premi literari Lletra d'Or.

Els seus inicis professionals van ser al programa Tutti Fruti de Ràdio Joventut de Barcelona, quan tenia tan sols disset anys. Actualment, treballa com a articulista en la revista "Descobrir Catalunya" i col·labora al programa de ràdio "El món" de Jordi Basté a RAC 1. Així mateix, és crítica de televisió al programa Gente Despierta de Carles Mesa a RNE. 
És professora del màster de comunicació audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra i del màster de televisió a la Universitat Ramon Llull.

El gener de 2006 es va estrenar com a directora teatral amb una adaptació de Misteriós assassinat a Manhattan de Woody Allen, i actualment és l'autora i directora de HIP HOP BIG! La gran aventura de la caputxeta vermella i en Peter Pan, que es podrà veure al Teatre Romea (Petit Romea) del 19 de gener al 9 de febrer de 2020.


La xerrada-col·loqui amb Elisenda Roca s'ha fet gràcies al programa "Lletres en viu" de la Institució de les Lletres Catalanes que acosta les autores i autors de literatura catalana als seus lectors i lectores afavorint la difusió i el coneixement de la seva obra. La biblioteca d'Artesa de Segre fa 10 anys que hi participa

Per l'ocasió el Club de Lectura de la Biblioteca, ha llegit Dues dones nues, Misteri a Moltmort i diversos llibres de literatura infantil.

En acabar la xerrada-Col·loqui l'escriptora i periodista va participar en el sopar de Nadal amb els membres del Club de Lectura de la Biblioteca.
Infolleida