Xerrades informatives sobre nous Grups d’Ajuda Mútua per a famílies de persones malaltes d’Alzheimer a Artesa i Ponts

05/12/2018

Els Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera i l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Lleida, han organitzat dos xerrades informatives, una a Ponts, el dia 26 de novembre, i l’altra al municipi d’Artesa de Segre, el dia 3 de desembre, per tal d’informar les famílies amb persones malaltes d’Alzheimer sobre els Grups d’Ajuda Mútua que l’entitat té previst iniciar en aquests municipis l’any 2019.


Aquests grups són un espai de suport entre els i les familiars conduït per una psicòloga de l’entitat, que es fan una vegada al mes, on poden trobar informació i suport per al seu dia a dia i millorar tant l’atenció i la cura de la persona malalta com la de la persona que la cuida.


El Consell Comarcal de la Noguera col·labora amb l‘Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Lleida a impulsar els Grups d’Ajuda Mútua des de l’any 2016, que va començar el primer de la comarcal a les instal·lacions del Consell Comarcal de la Noguera. Actualment, les persones interessades a participar en aquest GAM de Balaguer s’han d’adreçar a les instal·lacions de l’Associació en aquest municipi.
Infolleida