Alerta davant la falta d'enginyers agrònoms

24/09/2021

El Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya ha fet una crida davant la manca d’enginyers agrònoms a Espanya. Davant d’això, ha llençat, a través de les xarxes socials, el vídeo “L'enginyeria alimenta el món”, un audiovisual que posa l’accent en la importància d’aquesta professió 

Des de ben petit que en Josep ha viscut el món de la pagesia de ben a prop, i és que la seva família s’hi ha dedicat tota la vida. És per això que ell, molt amant del camp, va decidir estudiar el grau d’enginyeria agrònoma. Ara, tot just fa poc més d’un any que s’ha introduït al món laboral de casa seva i espera, en un futur, poder apropar els seus coneixements per introduir millores i noves tècniques a les seves explotacions. 

 

Des del Col·legi Oficial d’Enginyer Agronòms de Catalunya, però, destaquen la manca d’enginyers agrònoms a Espanya, un aspecte que es pot veure, per exemple, en el fet que cada any finalitzen el màster un màxim de 20 estudiants a tot Catalunya, mentre l’esmentat Col·legi rep més de 150 ofertes de feina. 

 

Davant d’aquest asituació, el COEAC ha llençat, a través de les xarxes socials, el vídeo “L’enginyeria alimenta el món”, una campanya que posa l’accent en la importància d’aquesta professió.

Ariadna Sanchez Ber