Es presenten les iniciatives del Projecte FER 

10/06/2022

Com a cloenda del Projecte FER, al que enguany hi han participat un total de 33 escoles, els alumnes han presentat les seves idees emprenedores a un jurat format per experts de diferents àmbits, com si d’una fira professional es tracés. Des dels seus inicis, ja són més de 3.700 els alumnes que han participat al projecte  

Són algunes de les 33 escoles que aquest curs han participat al Projecte FER, un projecte posat en marxa per fomentar les vocacions emprenedores entre l’alumnat de cicle superior d’educació primària de les escoles ubicades en territoris rurals. D’aquesta manera, els alumnes han treballat en la creació de projectes empresarials per afrontar reptes dels territoris rurals, sense cap límit creatiu, fos o no factible amb la tecnologia actual.

 

Com a cloenda del projecte, i com si d’una fira professional es tractés, els alumnes han presentat les seves idees emprenedores a un jurat professional format per experts de diferents àmbits. 

 

D’any en any el projecte FER s’ha anat consolidant i ja són més de 3.700 els alumnes que, des del curs 2017-2018, han conegut i ideat iniciatives i empreses rurals.

Ariadna Sanchez Ber