Balaguer prepara la revetlla de Sant Joan

11/06/2020

L’àrea de Joventut i Ensenyament de la Paeria de Balaguer ha preparat per aquest Sant Joan una revetlla diferent, una proposta festiva que pretén conciliar oci i seguretat en un espai a l’aire lliure, com és el Parc de la Transsegre,  per poder gaudir de la primera festa de l’estiu.

 

Després de mesos de confinament, la nit de Sant Joan serà el moment ideal on la família i els amics es podran retrobar per gaudir d’una nit especial.

 

Des de la Paeria s’anima a la ciutadania a gaudir de la revetlla amb infants i adolescents que porten molts dies tancats i que es pugui passar una bona estona amb la família i els amics propers, menjant coca de Sant Joan, amb espectacle i música amb directe i llençant alguns petards, que tant agraden els infants i adolescents, però fent-ho de forma segura amb les màximes precaucions.

 

És per aquest motiu que s’han organitzat els diferents actes:

 

La revetlla començarà a 2/4 d’11 de la nit amb l’espectacle de llum i foc"CIRKIFOC" de la Cia. ToniTon per a tots els públics. Espectacle que combina números d’acrobàcia aèria, manipulació d’elements de foc i pirotècnia amb personatges teatrals que juguen i ballen amb el foc com element principal. Durada 45 min.

Durant l’espectacle es donarà coca de Sant Joan i moscatell.

 

A continuació arribada de la Flama del Canigó i lectura del manifest a càrrec de la Colla Bastonera i Grallera de Balaguer.

 

Seguidament encesa de la foguera i piro musical a càrrec del grup Diables “Bèsties Feréstegues” de Balaguer.

 

Per acabar la revetlla concert de nit  “A GRUP VOCAL” finalistes del programa de TV3 “Oh Happy Day”.

 

L’aforament serà limitat segons els criteris sanitaris establerts.

 

Des de la Paeria s’apel·la a la “responsabilitat individual” en el compliment de les mesures de protecció sanitàries recomanades del Covid-19 també durant aquesta revetlla de Sant Joan.

Assegureu-vos que els infants utilitzin només productes pirotècnics apropiats per a la seva edat i sempre sota la supervisió d'un adult. Al parc de la Transsegre estaran permesos els petards de categoria F1 (bengales, bombetes i fonts).

 

Infolleida