Comencen les tasques de desinfecció de la Residència Comtes d'Urgell de Balaguer

01/04/2020

La desinfecció la du a terme una empresa especialitzada. Està previst fer també la desinfecció de la Residència Santa Maria

Una empresa contractada pel Departament d'Afers Socials ha iniciat aquest matí els treballs de desinfecció de l'interior de la Residència Comtes d'Urgell de Balaguer. Així ho ha confirmat el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, que també ha explicat que la desinfecció es fa a tot l'interior del centre amb productes especialitzats.

 

La desinfecció s'ha fet després que la residència ho demanés a la Paeria de Balaguer i aquesta, al no poder assumir aquesta tasca, fes la petició a la Subdelegació del Govern al delectar-se un brot de coronavirus en aquest centre amb 21 persones afectades.

 

El mateix paer, d'altra banda, ha avançat que entre avui i demà també es preveu desinfectar la residència Santa Maria, que també ha fet una petició en aquest sentit.

 

Finalment, Vidal ha volgut avui donar un missatge de suport als professionals sanitaris, en especial als de l'Àrea Bàsica de Salut de Balaguer, després que aquest dimecres s'hagi conegut la mort a causa del coronavirus de qui era el metge de Castelló de Farfanya, Os de Balaguer i Àger.

 

Des de la Paeria demanen a la ciutadania que compleixi les mesures establertes per les autoritats i que sigui conscient de la importància de les actuacions particulars així com seguir els canals oficials d'informació.

Infolleida