El camp lleidatà, a anàlisi a la tercera edició del cicle ‘Al camp molt per fer’

18/12/2018

JARC (Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya) i Mir&Siurana Assessors han organitzat la tercera edició del cicle de xerrades ‘Al camp, molt per fer’, que compta amb la col·laboració d’Ilersap, la Diputació de Lleida i el Grup Romia Llop.

Les jornades van adreçades als professionals del món agrari i se celebraran de desembre a març a Lleida, Balaguer, Mollerussa, Térmens, Alcarràs i Les Borges Blanques. Temes
com les assegurances patrimonials o de fruita dolça, els plans de millora, els ajuts, les novetats en el conveni del camp, la fiscalitat agrària, l’abonat i les transmissions patrimonials seran els protagonistes de les sessions.

El 25 de gener, les jornades es traslladaran a la Sala Maria Rúbies de Balaguer, i la temàtica girarà entorn a la ‘Reforma de la PAC’. Anirà a càrrec de Jordi Vidal Molins, secretari tècnic de JARC-COAG.

El dijous 28 de febrer a la Sala de l’Ajuntament de Térmens sota el títol ‘Abonat: interpretació analítica com a eina de diagnosi’, i anirà a càrrec de Pere Villar, director de l’empresa Ilersap.

Infolleida