El sector de la llet segueix lluitant per millorar el preu per litre

11/11/2022

Malgrat que els darrers mesos el preu per litre de llet ha augmentat, no és suficient, encara, per cobrir els costos de producció de produir-la. De fet, els ramaders apunten que la situació és complicada ja que porten més de dos anys de pèrdues. Tot això s’ha vist reflexat amb l’augment de sacrificis de caps de bestiar, que ha estat de més d’un 13% els darrers mesos 

Ja fa temps que el sector de la llet reclama mesures per tal que les condicions amb les que treballen millorin. Malgrat que els últims mesos el preu que reben per litre de llet ha augmentat, aquest creixement no és suficient ja què, segons asseguren els ramaders, porten el pes de dos anys de pèrdues. 

 

La crisi de preus ha provocat un augment dels sacrificis de caps de bestiar, que ha estat de més d’un 13% durant els últims mesos, una crisi a la que ara s’hi suma l’increment de preus generalitzat. 

Podreu ampliar la informació el proper dissabte al programa Lleida Activa, centrat, en aquesta ocasió, a analitzar la situació que viu el sector lleter.

Ariadna Sanchez Ber