Ivan Menchon i Anna Artal es proclamen campions de la 8ª Edició de la Cursa de la Nòria

11/04/2022

• Aquest any la cursa ha adoptat dues modalitats: 10 kilòmetres i 5 kilòmetres

Aquest diumenge s’ha donat per finalitzada la vuitena edició de la cursa de la Nòria que s’ha celebrat a Torrelameu. La sortida i l'arribada han set en el Parc de la "Nòria", la sortida s’ha donat, aquest matí de diumenge, a les 10:00h i hora i mitja més tard, s’ha tancat la meta, a les 11:30h.

 

La cursa ha adoptat dues modalitats, la de 10 kilòmetres i la de 5 kilòmetres. El recorregut de 10 km era de 10.200 metres aprox. 50% d'asfalt i un 50% de terra. En el recorreguts els atletes han pogut trobar un avituallament en el km 5,8 i contenidors per llançar les ampolles d'aigua. 

El recorregut de 5 Km, era de 5.400 metres aprox., 50% d'asfalt i un 50% de terra.

La prova atlètica era puntuable en la Lliga Ponent, es a dir, els resultats finals es sumaran en la classificació total.

 

La cursa ha adoptat totes les mesures de seguretat contra la COVID19 per tal de poder-se dur a terme amb la màxima seguretat per a tots els participants. La mascareta ha set obligatòria en la sortida i totes les zones de pas.

 

La cursa tenia un fi social, un euro de cada inscripció a la Cursa s’ha destinat a una causa solidaria, enguany a l'Associació l'Estel.

 

En la Cursa de 10KM, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió Ivan Menchon (RUNNER’S BALAGUER) amb un temps total de 35.07, seguit de l’independent Juanma Fernández amb un temps de 35.16 i en el tercer lloc Isaac Oromi (AA XAFATOLLS) amb un temps total de 36.48. En l’apartat femení Anna Artal (TROTALLUNÀTICS) s’ha proclamat campiona amb un temps total de 41.51, seguida Elisa Lladós (CLOS PONS THAI RUNNERS) amb 43.14 i de l’independent Ariadna Jofre en tercer lloc amb un temps de 44.12.

 

En la Cursa de 5KM, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió l’independent Javier Castells amb un temps total de 17.57, seguit de Albert Torres (GASXSATANAS) amb un temps de 19.39 i en el tercer lloc Jordi Camats (CLOS PONS THAI RUNNERS) amb un temps total de 19.42. En l’apartat femení Yolanda Cebrián (ALDAHARA LLEIDA) s’ha proclamat campiona amb un temps total de 21.21, seguida Laura Pallejà (BORGES TRAIL) amb 21.37 i de Antonia Argiles (CLOS PONS THAI RUNNERS) en tercer lloc amb un temps de 22.47.

 

 

Podeu consultar més informació referent a les curses en la nostra web: www.iter5.cat

 

 

Propera cita de la Lliga Ponent 

La propera cita de la Lliga Ponent serà la Cursa de la Paràlisi Cerebral
Balàfia - Aremi - 10km i 5km, que se celebrarà diumenge, 24 d’abril a Balàfia, Lleida. Podeu trobar més informació i fer la vostra inscripció a iter5.

 

Infolleida