La collita de Sauvignon blanc dona el tret de sortida a la verema de Castell del Remei 

23/08/2021

La verema de guany, que ja és la 37ª d’aquest celler, es preveu molt bona, tant a nivell de quantitat com de qualitat. La collita, que s’ha iniciat amb la varietat de Sauvignon blanc, es preveu que s’allargui fins a mitjans d’octubre 

Amb la recollida del raïm de la varietat Sauvignon blanc, el Castell del Remei ha donat el tret de sortida a la verema d’enguany. La d’aquest any, es preveu una collita amb un augment de quantitat de prop del 40% respecte a la de l’any passat. 

 

Així, a l’espera de la maduració de la resta de varietats, es preveu que la campanya, que també serà molt bona en el sentit de la qualitat, s’allargui fins a mitjans d’octubre. 

 

La d’enguany serà la 37ª collita del celler Tomàs Cusiné, que sempre comença al Castell del Remei la verema dels cellers del seu grup a causa de les altes temperatures que afecten més la plana.

Ariadna Sanchez Ber