La Fundació Diferència2, primera entitat del CESET

18/12/2017

La recentment creada Fundació Diferència2, que té per objectiu la potenciació del sector lleter, ha arribat a un acord amb l’Ajuntament de Balaguer per fixar la seva seu al Centre Estratègic de Suport Empresarial i Tecnològic

La Fundació DiferènciA2 ha estat la primera entitat en tenir un espai al CESET de Balaguer, un espai que va néixer amb l’objectiu de fomentar la col·laboració entre el món de l’empresa i la universitat i els centres de recerca, beneficiant, així, les empreses i els sectors econòmics del territori.

 

Diferència2 és una fundació privada sense ànim de lucre creada a partir d’una aliança entre empreses i professionals relacionats amb el sector lleter. La fundació va néixer fruit de l’eliminació del sistema europeu de quotes, fet que obliga als productors catalans a innovar per tal de garantir la qualitat dels seus productes.

 

Des de l’Ajuntament, consideren que la incorporació de Diferència2 al CESET pot esdevenir un punt molt important per la ciutat, tenint en compte que, la fundació, és un element més de dinamització de l’economia local.

Ariadna Sánchez