Miralcamp Fruits guanya el premi a la Millor Poma Golden 2021

19/11/2021

L’empresa de Miralcamp, Miralcamp Fruits, s’ha endut el guardó a la Millor Poma Golden 2021 en un acte celebrat, aquest divendres, al Molí del Duc. El premi vol reconèixer la tasca realitzada pels productors i centrals hortofructícoles per proporcionar al consumidor fruita d’alta qualitat 

L’empresa Miralcamp Fruits s’ha endut el guardó a la Millor Poma Golden 2021, en un certamen on el jurat ha valorat característiques com la forma, dolçor o textura. Situada al Pla d’Urgell, l’empresa va néixer l’any 1981 per conservar, confeccionar i comercialitzar la fruita dels seus socis. 

 

La poma guanyadora es caracteritza pel seu color de la pell verd trencant a groc, i una dolçor elevada que, juntament amb el nivell baix d’acidesa, fa d’ella una mostra molt agradable en boca. 

 

Cal recordar que el Premi a la Millor Poma Golden, creat per la JARC i que enguany celebra la seva cinquena edició, pretén distingir i donar visibilitat a la producció de poma Golden premium, és a dir, establir un segell de qualitat internacional que permeti a productor i productores vendre les seves pomes a un preu adequat.

Ariadna Sanchez Ber