Agricultura i Ramaderia
Ponts, epicentre del Slow Food
12/11/2024
El moviment Slow Food, cuina lenta en anglès, és la nova moda entre els cuiners compromesos amb la sostenibilitat
La localitat de Ponts ha acollit la Trobada Anual del moviment Slow Food Catalunya Km0, que aquest any ha reunit més de 150 professionals de la gastronomia compromesos amb la sostenibilitat. En l'acte, el xef Mateu Casañas i l’estilista gastronòmica Laura Ponts van lliurar distintius Slow Food a 86 establiments, incloent-hi restaurants i escoles d’hostaleria. La jornada va començar amb el Mercat de la Terra, una fira de productes locals, on es va presentar també la primera Guia Slow Food Catalunya, amb informació d'establiments adherits al moviment. La celebració va concloure amb un dinar de germanor amb plats tradicionals catalans, una mostra del compromís amb la cuina de proximitat i sostenible.
Més informació -> Clica aquí
Més informació -> Clica aquí
Infolleida