Reus passa el relleu a Balaguer com a capital del bàsquet català

20/01/2020

Aquest dissabte, una delegació balaguerina, encapçalada pel paer en cap Jordi Ignasi Vidal i la paer d’esports Gemma Vilarasau, s’han desplaçat al Teatre Bartrina de Reus a la cloenda de la Ciutat del bàsquet català 2019. Aquest acte, amenitzat per vàries actuacions a càrrec de centres culturals i altres entitats vinculades amb la ciutat, ha comptat amb col·lectius que han estat partícips durant tot l’any 2019 del programa d’activitats.

A Reus s’han arribat a celebrar més de 50 actes diferents amb la complicitat dels 7 clubs esportius que hi ha a la ciutat, els seus centres escolars i l’àrea d’esports municipal. Ara, Balaguer agafa el relleu a la capital del Baix Camp i com ha expressat Vidal, la ciutat comtal “encara el repte amb tota la il·lusió i determinació per tal de seguir promocionant el bàsquet arreu del territori i transmetre els valors de l’esport a nivell formatiu”.

El proper dijous 23 de gener, a les 20.00h,  tindrà lloc a Balaguer la presentació i inauguració oficial de l’any 2020 Ciutat del bàsquet català, on es farà públic el vídeo oficial i es donarà a conèixer tot el programa d’activitats. Des de La Paeria s’anima a tota la ciutadania i en especial als amants de l’esport, a participar d’aquest primer acte i de tots els que durant el 2020 inundaran la capital de La Noguera de bàsquet.

 

Infolleida