“Som la Pera”, mural per reivindicar la pera de Lleida

02/08/2021

La DOP Pera de Lleida estrena mural reivindicatiu a Torrelameu com a part de la nova estratègia de vinculació de l’entitat amb el territori fructícola lleidatà. L’obra, d’Oriol Arumí, és la primera d’una sèrie que es faran en diferents pobles de Ponent 

Agroseguro haurà de fer les peritacions ràpides però acurades, així ho ha remarcat el secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Carmel Mòdol en el marc de la inauguració del mural “Som la Pera”. Segons el mateix secretari, l’afectació de la pedregada als camps comportarà, ara, més feina als pagesos i, és per això, la urgència de les peritacions. 

 

Pel que fa al mural, de grans dimensions i situat a la Cooperativa Fruitera de Torrelameu, la Denominació d’Origen Pera de Lleida pretén fer una reivindicació d’aquest fruit tant important a les terres lleidatanes. 


Cal tenir em compte que aquest obra mural està formada per tres murals, el de la mare, el de la nena apilant els diferents fruits i, l’altre, encara per fer, mostrarà el pare d’aquesta família.

Ariadna Sanchez Ber