Torrelameu celebra la 7a Fira de la República Catalana després de dos anys d’aturada per la pandèmia

04/03/2022

Tindrà lloc el dissabte 12 de març, amb parades independentistes i de productes de proximitat, a més de trobades, música, teatre i enlairada de fanalets

El municipi de Torrelameu organitza el dissabte 12 de març la setena edició de la Fira de la República Catalana, després de dos anys d’aturada per la pandèmia.

 

La fira la inaugurarà el cantautor, membre del grup Els Pets i artista premiat l’any passat amb la Creu de Sant Jordi, Joan Reig (17.00 hores). Després, hi haurà l’actuació de Lo Pau de Ponts (19.30 hores) i de l’espectacle ‘Pep en directe’, de l’actor i humorista Pep Plaza (21.30 hores). Els visitants, però, podran passejar per les parades des de les 12 del migdia.

 

Com ja és tradicional, també es farà l’enlairament de ‘Fanalets per la Llibertat’. Des de l’organització s’ha destacat que la fira comptarà amb parades independentistes i de productes de proximitat, a més de trobades, música, teatre i enlairada de fanalets per tornar a reivindicar la llibertat.

 

Fins al moment hi ha inscrites 52 parades de tot tipus, un fet que ha estat valorat per l’organització com d’èxit i que permet assegurar que la fira està consolidada, i malgrat aquest impàs per la pandèmia, la demanda per participar-hi no decreix.

 

La fira està organitzada per l’Ajuntament de Torrelameu, l’Associació Cultural Lo Garrameu, l’Assemblea Nacional Catalana, l’Associació Catalana pels Drets Civils, Òmnium Cultural i el CDR Torrelameu.

 

Infolleida