Un total de 40 usuaris de dos residències de Balaguer donen positiu de covid-19

03/04/2020

Es tracta de 26 avis de la residència Comtes d'Urgell i 14 de la residència Santa Maria

Un total de 40 usuaris de dos residències de la ciutat de Balaguer han donat positiu de covid19. Així ho ha confirmat el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, durant l'entrevista mantinguda aquest divendres a Ràdio Balaguer.


Es tracta de 26 avis de la residència Comtes d'Urgell i 14 de la residència Santa Maria. Els dos centres han estat desinfectats aquesta setmana a càrrec d'una empresa especialitzada contractada pel Departament d'Afers Socials.


Pel que fa als casos confirmats a tot Balaguer, Vidal no els ha pogut especificar, ja que assegura que el Departament de Salut ara només dona dades de les Àrees Bàsiques de Salut. En relació a la de Balaguer, ha dit que els darrers dies ha sumat 15 nou casos, amb la qual cosa el nombre de positius ja sobrepassa el centenar, 104 concretament fins aquest divendres.


En relació a les desinfeccions que es fan a la capital de la Noguera, el paer en cap ha dit que es mantenen les que es venien fent fins ara amb un virucida en baranes de ponts i passarel·les, contenidors, l'exterior de les residències i de l'hospital sociosanitari i amb lleixiu a l'exterior de comerços d'alimentació, fleques o farmàcies.
Infolleida