2ª Recreació històrica a l'Escola de Suboficials Republicana de la Guerra Civil de Tudela de Segre

22/06/2019

El diumenge 30 de juny tindrà lloc la segona recreació històrica a l'Escola de Suboficials Republicana de la Guerra Civil de Tudela de Segre.

La recreació començarà a les 10 del matí amb una breu introducció històrica i a les 13.00 hores es farà l'acte de clausura.

Durant tot el matí es podran visitar i interactuar amb els diferents expositors i recreadors situats a l’exterior de l’edifici. En aquesta edició trobareu: milícia de cultura, fortificació de la Guerra Civil, transmissions militars de l'exèrcit republicà, lloc d'observació de la Guerra Civil, lloc de comandament i l’espai de sanitat republicana.

A les 10.30 i a les 11.30 es farà instrucció militar davant de l'escola,
  entre altres activitats militars.

Durant tot el matí es podrà visitar l'interior de l'escola de  suboficials. A l’exterior es podrà veure una exposició de l’Escola de  Suboficials Republicana de la Guerra Civil de Tudela de Segre.

En aquest certamen participen els grups de recreació de DIDPATRI, grup de recerca de la Universitat de Barcelona, Servei Històric dels Mossos d'Esquadra, XV Brigada Mixta, Pàndols 1938 i Grupo de Recreación Primera Línea.
Infolleida