37è aniversari de l'Associació Residència Geriàtrica Sant Domènec

22/10/2019

L´Associació Residència Geriàtrica Sant Domènec ha celebrat, un any més, l´aniversari de la seva fundació (1982 – 2019). Enguany s´ha commemorat el 37è aniversari.

 

Els actes que s´han dut a terme per celebrar-lo han estat els següents:

12h. Missa solemne per als residents, socis i simpatitzants de la residència a l’església de St. Domènec, oficiada pel Rector de la Parròquia de Balaguer: Msn. Joan Pujol i acompanyada per la coral Veus canores del casal d’avis.

13.30h. Dinar de germanor a la residència.

 

A la sala d´actes del centre:

16.30h. Actuació del grup d’havaneres Vent de Ponent

17.30h. Homenatge als residents de 80 anys i als nouvinguts de 80 o més edat.

Finalment, es convida a coca i moscatell a tots els assistents.

 

Els residents, són els protagonistes d´aquesta festa d´aniversari.  En ella, no només es commemora l´aniversari de la seva inauguració, sinó que també, es ret un merescut homenatge a alguns residents.  Aquests són els que durant el 2019 han complert o compleixen 80 anys i els residents nouvinguts durant el 2019 majors de 80 anys.

Aquest any, l´homenatge ha recaigut sobre 13 residents de diferents localitats de Balaguer y la comarca.

A tots ells, se´ls llegeix la seva història de vida. Es tracta d´un resum positiu i entranyable amb els fets més destacats. Aquest s´acompanya amb la projecció de diferents fotografies de la seva història vital, cedides per les famílies. Acte seguit, se´ls obsequia amb regals per part de la residència i de les diferents autoritats convidades a l´acte.

L´homenatge també es duu a terme amb el resident més antic del centre i amb el de més edat.

La més antiga és la Sra. Lolita Novau que porta vivint a la residència 21 anys i la de més edat és la Sra. Rosa Grangé de 100 anys d´edat i que el proper dia 1 de novembre en farà 101 anys.

 

Els actes han estat presidits pel Sr. Jaume Camarasa i Garcia (President de l´Associació), per  la Sra. Ester Guarné en representació de la Paeria de Balaguer i del Consell Comarcal de la Noguera i per la resta de membres de la Junta Directiva de l’Associació.

 

Cal destacar que, un any més, la jornada festiva ha estat un èxit. S´ha obtingut una excel·lent resposta per part de tota la comunitat vinculada a la residència (residents, familiars de residents, socis i simpatitzants de la residència...). Aquests amb la seva assistència han volgut manifestar el seu suport als residents i a tot l’equip de professionals del centre, que ofereixen uns serveis amb criteris d’excel·lència avalats per certificats com ISO 9001 i UNE 158101 (certificat de qualitat específic per residències geriàtriques).

Així doncs, a part de ser una jornada festiva ha estat també, un punt de trobada, un any més, entre totes les persones vinculades la residència.

 

El nombre d’assistents als actes, ha estat molt nombrós més de 300 persones.

 

 

Infolleida