7è Concert d’orgue de tubs del Monestir de les Avellanes

28/09/2021

Dins de la 23a edició del Festival de Música de Tardor d’Orgues de Ponent i del Pirineu 2021

El diumenge 3 d’octubre de 2021 a les 12:00h, el Monestir de les Avellanes acollirà el 7è concert d’Orgue de tubs del monestir dins del 22è Festival de Música de Tardor d’Orgues de Ponent i del Pirineu 2021. El del Monestir de les Avellanes serà l’únic orgue de la comarca de la Noguera que participarà en el cicle.

Es tracta d’un concert que comparà amb la participació extraordinària de l’organista Juan de la Rubia, organista titular de la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona, considerat un dels millors organistes que hi ha actualment al nostre país i amb una àmplia carrera també en el panorama internacional. Estarà acompanyat per Marta Infante, mezzosoprano amb llarga trajectòria tant a nivell nacional com internacional.

En aquesta edició podrem gaudir d’un concert amb clàssics autòctons com peces del Llibre Vermell de Montserrat (s. XIV) i internacionals, com Vivaldi o Händel, i també podrem descobrir peces contemporànies i pròpies dels mateixos artistes com les improvisacions del mateix Juan de la Rubia.  

El concert és gratuït i d’accés lliure. Recordem que per accedir-hi és obligatori l’ús de mascareta, mantenir les distàncies de seguretat, i que l’aforament és limitat.

 

Infolleida