9è Concert d’orgue de tubs del Monestir de les Avellanes

04/10/2023

Dins de la 25è edició del Festival d’Orgues de Ponent i del Pirineu 2023

El diumenge 8 d’octubre de 2023 a les 12:00h, el Monestir de les Avellanes acollirà el 9è concert d’Orgue de tubs del monestir dins del 25è Festival d’Orgues de Ponent i del Pirineu. El del Monestir de les Avellanes serà l’únic orgue de la comarca de la Noguera que participarà en el cicle.

Es tracta d’un concert que comparà amb la participació de l’organista de la Catalunya Nord, Bernat Bailbé i Cristau. Estarà acompanyat per Olga Miracle, soprano nascuda a Sacramento (EUA) ambdós amb llarga trajectòria tant a nivell nacional com internacional.

En aquesta edició podrem gaudir d’un concert amb veu de dona, amb un programa que prioritza compositores del segle XVIII al segle XXI. En el 150è aniversari del naixement de Lluïsa Casagemas.

El Monestir de les Avellanes va recuperar l’orgue de tubs l’any 2015, esdevenint el tercer i més gran que hi ha a la comarca de la Noguera (Àger, Ponts i Monestir de les Avellanes). Des de llavors no ha parat de sonar i sempre ha estat present al Festival d’Orgues de Ponent i del Pirineu.

 El concert és gratuït i d’accés lliure, a l’església del Monestir de les Avellanes a les 12h.

 

Infolleida