Acte de lliurament de premis del 33è Premi de Narrativa Breu d’Artesa de Segre

07/06/2023

El diumenge 4 de juny a la sala del teatre Cubbtural d’Artesa de Segre, es va fer l'acte de lliurament de premis del 33è Premi de Narrativa Breu d'Artesa de Segre.

L'escriptor convidat en aquest certamen va ser en Rafa Melero. Es va comptar amb la presència de Maria Cusola, alcaldessa d'Artesa de Segre, , el president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa, la vicepresidenta de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Estefania Rufach i la coordinadora del premi i directora de la biblioteca d'Artesa, Josefina Solans.

Els acompanyaments musicals van anar a càrrec de les músiques Laia Besora i Nicoleta Nicolaev, alumnes de l’Escola Municipal de Música d’Artesa de Segre.

Es va agrair la tasca altruista del jurat dels premis. Aquest any ha estat format per: Carme Barril, Glòria Farré, Vicenç Fornons, Joana Jiménez, Meritxell Marimon, Teresa Vilanova i els professors del Cicle Inicial de Primària de l’Escola Els Planells d’Artesa de Segre, coordinats per Gemma Marbà.

Els Guanyadors del 33è Premi de Narrativa Breu han estat: en la 1a categoria Estel Sala i Estrada d’Artesa de Segre, amb l’obra “L’amanida de l’Anna”, 2a categoria: Cicle Mitjà de Primària, Joel Puig i Sisquella d’Artesa de Segre, amb “La festa enverinada amb regust dolç”, 3a categoria: Cicle Superior de Primària, Iris Porta i Ros d’Artesa de Segre, amb l’obra “Esperança”,  4a categoria: 1r Cicle d´ESO, “Un nou amic!”  de Naret Molina i Sala de Mataró, 5a categoria: 2n Cicle d´ESO, aquest premi ha quedat desert, 6a Categoria, “Fes-ho”, Jordi Eroles i Vila d’Artesa de Segre, la 7a Categoria, “L’or d’en Damià”, d’Àlvar Llobet i Sotelo de Balaguer i la 8a Categoria: Més de 60 anys, “L’alzina centenària” d’ Anna Valverde i Esteban de Matadepera.

Infolleida