Actuació de Pau Figueres al Teatre de Balaguer

16/01/2020

Aquest proper divendres dia 17 de gener a les 20’30 h, el Teatre de Balaguer acollirà l’actuació de Pau Figueres, guitarrista, compositor i productor musical, dins el cicle A Escena, en el qual el públic se situa dalt de l’escenari, en propostes de petit format que permeten gaudir de les actuacions des d’una perspectiva molt més propera i compartint l’espai escènic amb els artistes.  

Pau Figueres entén la música des de l’emoció i els sentiments, des d’una concepció transversal dels sons i de tot allò que evoquen. El seu àlbum més recent, Nada nuevo bajo el Sol, 2018, mostra una síntesi de sons orgànics i essencials a través de la guitarra flamenca, la percussió, el teclat, el mostrador o la guitarra elèctrica. Presenta, per tant, una barreja de música flamenca i els seus sons més tradicionals amb els més actuals, en una confluència de diferents estils i gèneres musicals.

Així, la seva música és essencialment una fusió d’estils, on els patrons flamencs s’entrecreuen amb el pop, el jazz, el funk o el trap, donant lloc a creacions riques i complexes.  

Durant 2019, Pau Figueres ha format part de la gira mundial d’Alejandro Sanz. També ha actuat com a acompanyant de músics com Lídia Pujol, Sílvia Pérez Cruz, Manolo García o Judit Neddermann.

(Les entrades es poden comprar a l’Oficina de Turisme, amb un preu de 5€. L’aforament està limitat a 100 persones.)

 

Infolleida