Alemany participa amb Pastoret de la Segarra en una recerca amb Indulleida i la UdL per crear una nova gamma de iogurts endolcits amb fruita de Lleida i mel del Montsec

29/10/2019

L’objectiu de la iniciativa, que té el suport de la Unió Europea, és desenvolupar una gamma de iogurts sense matèria grassa, ni sucres afegits ni additius artificials

Torrons i Mel Alemany participa amb un projecte de recerca liderat per l’empresa Pastoret de la Segarra que compta amb la col·laboració d’Indulleida i la Universitat de Lleida com a centre investigador i que té per objectiu crear un nou iogurt que substitueixi els sucres afegits per l’edulcorant natural de la mel de romaní i la fruita de Lleida. La recerca, que té el suport de la Unió Europea a través del Departament d’Agricultura, vol avaluar l’impacte que tenen les tecnologies més innovadores per a la conservació de la fruita de temporada durant més temps, per fer-la servir com a matèria primera en l’elaboració de iogurts, al mateix temps que promocionar alguns dels productes locals més destacats de la demarcació. Tot plegat garanteix que els nous productes no tindran gens de matèria grassa, ni sucres afegits ni additius artificials, i se’n crearan diverses varietats, en funció dels gustos dels consumidors i amb matèria primera 100% lleidatana.
Infolleida