Ànima. Primer recital poètic i musical del Monestir de les Avellanes

09/06/2022

Una activitat experimental que uneix literatura, música i patrimoni històric

El dissabte 11 de juny a les 19h, tindrà lloc al Monestir de les Avellanes, l’esdeveniment “Ànima” 1r recital poètic i musical. Aquesta activitat s’insereix dins de els actes de celebració de la Setmana Internacional dels Arxius organitzades a la demarcació de Lleida.

“Ànima, perquè la música i la literatura s’uneixen per conduir-nos al nostre interior cercant l’essència de l’ésser humà, en la profunditat dels sentiments retrobats i en el sentit pur de l’amor·. Amb aquestes paraules defineixen el recital els seus creadors, els escriptors Vicenç Llorca i Montse Rubinat i els músics Maria Altadill i David Pradas

L’acte tindrà lloc a l’antic refectori dels monjos del Monestir de les Avellanes de manera que se cerca una simbiosi cultural total, entre literatura, música i patrimoni històric.

Aquest recital es farà per primera vegada al Monestir de les Avellanes i els intèrprets i creadors tenen la voluntat d’iniciar així una gira per portar-lo arreu del país.

Hi col·laboren l’Associació d’Amics del Monestir de les Avellanes, l’Ajuntament d’Os de Balaguer, l’IEI, la Biblioteca de Balaguer i l’empresa Torrons i Mel Alemany.

L’esdeveniment es gratuït i obert a tots els públics.

Infolleida