Antoni Tolmos actuarà al Teatre Municipal de Balaguer

29/11/2017

El pianista, compositor i conferenciant ANTONI TOLMOS realitzarà aquest proper diumenge dia 3 de desembre a les 19 h al Teatre Municipal un concert on interpretarà temes del seu darrer disc ENERGY i d’altres de la seva extensa discografia.

TOLMOS és titulat Superior en Piano, Llenguatge Musical i Teoria de la Música. És Doctor en Filosofia i Ciències de l’Educació. Expert en creativitat i improvisació musical. Coach Professional Certificat especialitzat en rendiment artístic. Actualment és professor d’Educació Musical a la Universitat de Lleida i a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat Vicedegà de la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat de Lleida. És arranjador i director artístic de diferents produccions discogràfiques per a d’altres artistes com Spring Riot, Marc Marzenit, Meritxell Gené, El Círculo de Borneo, etc. Ha composat la música o els arranjaments d’obres de teatre com “Mercedes”, “Rubab, el misteri de l’lnstrument prohibit”, “La camisa de l’home lefiç”, “La nena que vivia en una capsa de sabates”, etc. la banda sonora de pel·lícules mudes com “Before to Hollyvood”, “Los Nibelungos”, també música per a documentals i spots de televisió. Ha obtingut diferents guardons com el primer Premi de composició coral “Ciutat de Reus” 1999 i l’accèssit al mateix concurs al 1997, Premi Batec 2007 pel seu projecte “Improvisació musical, crear i 5 gaudir en temps real”, Premi Extraordinari de Tesis Doctoral al 2006, i per músiques originals en obres de teatre i cinema que han estat premiades. La seva música ha estat programada per emissores i televisions d’àmbit internacional i es comercialitza mitjançant plataformes digitals a tot el món. El seu apropament a terrenys jazzístics l’ha portat a Festivals de Jazz com el de San Sebastian (2010), Festival de Jazz de Granollers  (2009) i Festival de Jazz de Lleida (2007/2010) on ha gravat CDs i DVDs en directe. 

Les entrades per al concert de TOLMOS a BALAGUER es poden comprar anticipadament a l’Oficina de turisme de Balaguer, al web de ticketea.com i també a la taquilla del Teatre 1h abans del començament del concert.
Infolleida