Aplecs, art i vi aquesta primavera a Castell del Remei

08/04/2024

Torna la primavera i torna l'Aplec del Castell del Remei per tal de celebrar-la, que tindrà lloc el diumenge 28 d'abril. 

Vehicles clàssics, a comprar al mercat d'artesania, a observar les maquetes de modelisme al llac, a pilotar els cotxes crawler, a passejar en carruatge, a mirar, llegir i explicar contes, la reacció dels infants a les pallassades de Lo Biel, a ballar amb les gitanes i al ritme del swing dels músics en viu... són algunes de les activitats que ompliran el programa. 

Després de 25 anys, l'any passat es va recuperar l'històric Aplec de la Sardana del Castell del Remei el primer de maig.

Enguany, celebraran, doncs, la 27a edició d'una trobada que aplega colles de les comarques de Ponent amb la col·laboració dels municipis de Penelles, Bellcaire, Bellmunt, Bellvís, Castellserà, Juneda, La Fuliola-Boldú, Linyola, Ivars-Vallverd, i el Consell Comarcal de La Noguera.

La sessió matinal s'iniciarà a 2/4 de dotze i finalitzarà a les dues del migdia per a donar lloc al dinar de germanor. A la tarda, des de 2/4 de cinc fins a les vuit del vespre es reprendrà la ballada que acabarà amb un fi de festa.

A més, es farà el lliurament dels premis del Concurs de Fotografia "Aplecs de la Sardana" i s'inaugurarà l'exposició de les obres a la Sala de Tast de l'enoteca del celler Castell del Remei on s'exhibiran fins a final del mes de juny.

Les cobles Jovenívola d'Agramunt, Vents de Riella i Tàrrega.són les tres que interpretaran les danses en l'Aplec de la Sardana del Castell del Remei.
Infolleida