Aquest cap de setmana tornen les projeccions al cinema de Balaguer

17/09/2020

A partir de l’octubre, la Paeria de Balaguer posarà en marxa, mitjançant APROPA CULTURA i PLATEA JOVE, un nombre d’entrades al preu reduït d'1€

Aquest proper cap de setmana torna el cinema a Balaguer.  Aquest divendres dins del Cicle Gaudí de Cinema Català es projectarà la pel·lícula ‘Adú’. Dissabte i diumenge en la programació de cinema comercial es farà el passi de ‘Padre no hay más que uno’. 

Per aquesta represa de les projeccions, la Paeria de Balaguer i el Circuit Urgellenc han arribat a un acord per fer sostenible el cinema a Balaguer.

Entre d'altres mesures, s'ha arribat a l'acord que la Paeria de Balaguer disposarà de 10 entrades per sessió que oferirà a un preu súper-reduït d'1€ a través de dues plataformes que ja estan funcionant de fa anys al Teatre Municipal: APROPA CULTURA i PLATEA JOVE.

Les entrades d’aquestes dues plataformes van dirigides a col·lectius vulnerables i a centres educatius participants.

A més de la represa de les projeccions setmanals de cinema comercial, la Paeria de Balaguer també té un acord amb l'Acadèmia de Cinema Català per oferir el darrer divendres hàbil de cada mes, una pel·lícula del Cicle Gaudí de Cinema. Donada la situació de restriccions, es van haver d’ajornar les darreres projeccions d’aquets cicle i per aquest motiu durant el mes de setembre es realitzaran dos projeccions.


 

La primera d’aquest cicle serà aquest divendres dia 18 amb la projecció de la pel·lícula, Adú.

Infolleida