Arriba la 31ª edició del Premi de Narrativa Breu

15/01/2020

A banda del Premi de Narrativa Breu, un premi que compta amb participació d’arreu de Catalunya, la Biblioteca d’Artesa de Segre organitza, també, el 3r Concurs de fotografies amb DO 

Un any més, la Biblioteca d’Artesa de Segre, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la vila, organitza el Premi de Narrativa Breu, que celebra enguany la 31ª edició. El Premi, que va néixer de la mà de la primera bibliotecària que hi hagué a Artesa de Segre com a concurs a nivell escolar, ha anat creixent any rere any, fins a convertir-se en un premi que compta amb participació d’arreu de Catalunya. Per tal de participar, els participants han de presentar obres en català, inèdites i originals. 

 

Però el Premi de Narrativa Breu no és l’únic que organitza la biblioteca, ja que enguany es celebra, també, la tercera edició del Concurs de fotografies amb DO, un concurs en el que la temàtica és el món del vi maridat amb les lletres i la lectura. 

 

Per tal de participar tant al Premi de Narrativa com al Concurs de fotografies, els participants poden consultar les bases a la Biblioteca d’Artesa de Segre.

Ariadna Sánchez