Arriba la 32ª edició del Premi de Narrativa Breu d’Artesa de Segre

17/01/2022

La Biblioteca d’Artesa de Segre, amb la col·laboració de l’ajuntament de la vila, ha posat en marxa la 32ª edició del Premi de Narrativa Breu, un certamen molt consolidat en aquesta biblioteca. A més a més, i coincidint amb el cicle Biblioteques amb DO, també ha organitzat la cinquena edició del concurs Fotografies amb DO 

Un any més, la Biblioteca Joan Maluquer i Viladot, amb la col·laboració de l'ajuntament d’Artesa de Segre, han posat en marxa el Premi de Narrativa Breu. El certamen, que celebra la 32ª edició, compta amb participació d’arreu de Catalunya, i les obres que es presenten han de ser en català, inèdites i originals. 

 

D’altra banda, i en el marc del cicle Biblioteques amb DO, la biblioteca organitza, també, la cinquena edició del concurs Fotografies amb DO, un concurs ja consolidat a Artesa de Segre. 

 

Els participants al Premi de Narrativa breu poden entregar les seves obres, seguint les regles marcades en les bases del premi, fins el proper 18 de març. Com ja és tradició, l’entrega de premis es durà a terme en un acte públic el proper mes de juny.

Ariadna Sanchez Ber