Arriba la primera edició de “Forma. Espais d’Art Contemporani”

21/09/2021

La ciutat de Balaguer acollirà, de l’1 al 24 d'octubre, el “Forma. Espais d’Art Contemporani”. Per aquesta primera edició, que girarà entorn la mort de la ciutat a mans de la globalització, s’han seleccionat un total de 10 projectes o intervencions artístiques, i una acció o performance

De l’1 al 24 d’octubre Balaguer acollirà la primera edició de “Forma. Espais d’Art Contemporani”, una proposta que comptarà amb un total de 10 projectes o intervencions artístiques i una acció. El projectes, amb una ubicació fixada, es duran a terme d’acord amb l’espai o element patrimonial que correspongui. 

 


Paral·lelament a l’esdeveniment, s’han organitzat diferents activitats, com una visita a Planta de la Fundació Sorigué, una taula rodona o activitats amb els centres educatius de la ciutat. A més a més, l’artista balaguerí Josep Mateu presentarà una obra escultòrica que s’instal·larà al pavelló d’Impacsa. 

 

La mostra, que girarà entorn la mort de la ciutat a mans de la globalització, estarà apadrinada per l’artista Juan López, que també durà a terme una intervenció a la ciutat. 

Ariadna Sanchez Ber